18 jun 2016

Route 77 met Isabelle Ame

Zeventies

Zoals u van ons gewend bent, brengen we ook nu weer een spetterend en swingend Muziekhappening, als sluitstuk van het seizoen.

Wat gebeurt er als een jonge temperamentvolle 70ies klinkende zangeres  met vier van de meest gerenommeerde musici uit de Nederlandse Rock, Pop&Soul wereld met elkaar afspreken hun eigen favorieten te gaan spelen?

Juist, dan krijg je een top optreden vol passie en met verve gespeeld door "Route 77". Zij speelden met o.a  The Alessi Brothers , Jan Akkerman, Page, King Mo en vele anderen.

Isabelle Ame                 zang                                 
Willem Swikker           B3 toonwiel Hammond orgel
Erwin van Ligten        gitaar/zang
Michael Peet Fender  bas
Remco van der Sluis  drums
De medewerkers van KUNSTHUIS ROSMALEN nodigen u van harte uit deze avond bij te wonen. Uw aanwezigheid en een mooie zomeravond maken dit muziekfeest compleet.
Datum: Zaterdag 18 juni 2016 om 20.00 uur
Lokatie: 'Kunsthuis', Oosteinderweg 98, 5247 WD Rosmalen
Entree: € 17,50

Meld u direct aan via het reserveringsformulier op deze website.

Route 77

Isabelle Amé

Isabelle Amé is een zangeres geboren voor de muziek. Afkomstig uit een lief, klein dorpje nabij Maastricht heeft ze het al ver geschopt in ons kikkerlandje.

Met haar warme en krachtige stem drukt ze je met de neus op de feiten: dit is een artiest om serieus te nemen.  Onlangs heeft ze haar muzikale hart verloren aan gitaarvirtuoos Erwin van Ligten en zingt de sterren van de hemel met nummers van o.a. Janis Joplin, Creedence Clearwater Revival en Dusty Springfield. 

 

Daarnaast schrijft ze haar eigen Nederlandstalige songs waarmee ze geen blad voor de mond neemt. Nederlandse nuchterheid met vleugjes Jason Mraz en Dire Straits. Geïnspireerd door artiesten zoals Huub van der Lubbe, John Lennon en Roger Waters blijven haar liederen niet ongehoord. Zo verzorgde ze het voorprogramma van Guus Meeuwis’ “Groots Met Een Zachte G” in het Philips Stadion en reisde daarna met hem het hele land door als zijn vaste voorprogramma. Met nummers als “Mag Ik Huilen” en het eigenwijze “Laat Me Maar”, dat ze schreef na onderdrukking van haar management, blijven tranen en brede glimlachen niet onderdrukt. 

Doe ermee wat je wil, maar een festival is geen festival zonder Isabelle Amé!
En wij hebben haar dankzij Erwin en Cecile!

 

Route 77

willem Swicker

Willem Swikker. Al sinds het begin van de zeventiger jaren is deze toetsenist actief binnen de muziek. Hij maakte door de jaren heen deel uit van Gamma, componeerde en speelde op het succesvolle Gamma album Aurora Boralis, verkende de blues in The Booze and Blues Band, speelde in Hot Bolshevik - compleet met tour door Rusland en Georgië - en speelde zes jaar met Jan Akkerman - inclusief medewerking aan diens album Puccini's Café.
Hij speelt tegenwoordig nog wel on stage, onder andere met Johnny Laporte in de bluesband Johnny Laporte LIVE; Route 77 en onlangs nog met een muziekproject op De Parade.

Route 77

Erwin van Ligten

Gitarist Erwin van Ligten (Surabaya, 11 juli 1957) verleent al jarenlang zijn diensten aan diverse artiesten en acts, zoals :

Alessi Brothers, Bertus Borgers, Barry Hay, George Kooymans, Jan Akkerman, Eddy’s Electroshop, Page, Sue Chaloner, J.A.M. (Julya Lo'ko, Angela Groothuizen en Berget Lewis), Mathilde Santing, Frédérique Spigt, Chris Hinze, Astrid Seriese, Marion Bloem en Micheline Van Hautem.

In 2006 verschijnt zijn eerste soloalbum Twisted Logic. De cd laat diverse genres horen: romantische melodieuze rock, country, blues, fusion en wereldmuziek geïnspireerd door zijn helden zoals, Chet Atkins, Ry Cooder, David Lindley, en.. Jeff Beck (aan wie de cd werd opgedragen).

Op zijn 2e cd Kroncong Baru (mei 2010) keert de gitarist nog meer terug naar zijn Indische roots. Zijn 2e album werd dan ook Kroncong Baru guitar.

Het album Lost & Found verscheen in 2014, en nam hij dit keer naast zijn zijde op met gitarist Patrick Drabe. Een sereen acoustisch filmisch geheel.

Nu, in 2016 komt Erwing met zijn nieuw album 'Sun'. Een sereen bluesy geheel, met veel afwisseling van gitaar en vocaal, en melodische tot emotionele instrumentale stukken. Op deze cd krijgen jonge opkomende zangeressen zoals Mrs.Sara Jane, Tatiana Didion (Brussel), en Melissa een feature.

Route 77

Michael Peet Fender  bas, informatie volgt.

Route 77

Remco van der Sluis

Remco van der Sluis, informatie volgt.

i q d

Deel dit bericht via: