19 jan 2019

Met speciale gast Shunya Deva = Julya Lo'ko

Erwin van Ligten

Shunya Deva (=Julya Lo'ko) is een Nederlandse zangeres van Moluks-Indonesische afkomst. Zij heeft in verschillende bands gezongen. Samen met Astrid Seriese en Mathilde Santing won ze in 1985 het Knokke Festival.

Erwin van Ligten staat bekend om zijn indorockroots en zijn sound met een melodieuze inslag en een lichte hang naar melancholie. Denk bijvoorbeeld alleen al aan zijn album Kroncong Baru.
Hij verleent al jarenlang zijn diensten aan diverse artiesten, in de pop, rock, soul & wereldmuziek, maar ook aan artiesten met jazzinvloeden.

Nu is het zover dat Erwin met de komst van een zojuist uitgebracht album met muziek in west coast style een topformatie heeft samengesteld, waarmee hij de melodieuze kant (die zijn eerdere werken zo kenmerkte), nu ook de jazzy kant kan invullen.
De band bestaat naast Erwin uit: Victor Lekranty op drums/percussie, Willem Swikker op Hammond/vleugel, en Michael Peet op Bas.
Met deze formatie zal hij later in dit jaar ook Java Jazz in Indonesie aan doen en hier en daar met een mystery guest opduiken.


Datum: Zaterdag 19 januari 2019 om 20:00 uur
Locatie: 'Kunsthuis', Oosteinderweg 98, 5247 WD Rosmalen
Entree:  € 17,50
Reserveren noodzakelijk.

Voorproefje:https://www.youtube.com/watch?v=r5ze-EU0acw

i q d

Deel dit bericht via: