17 nov 2017

Bardolino Music Karpatska

Bardolino- zleva Pavel Fischer, Margit Klepáčová a Camilo Caller

Ofschoon wij allen onze carrière zijn begonnen als klassieke musici, werden wij de afgelopen jaren meer en meer uitgedaagd door het idee onze klassieke achtergrond vaarwel te zeggen en een (klein) avontuur te ondernemen naar de wortels van de muziek zoals wij die kennen: volksliedjes, etnische muziek, wereldmuziek en country and bluegrass. Het resultaat is Bardolino, een origineel project waarin onze eigen composities en de jarenlange ervaring in de klassieke muziek als weerspiegeling worden gebruikt in een nieuw volks gekleurd licht.
Wij hebben ons werk gecombineerd met dat van Janacek en Martinu, wier werk is geworteld in de volksmuziek, maar ook eigentijds werk speciaal voor Bardolino geschreven.

Bardolino neemt u mee op een magical tour over de wereld. Ofschoon de leden van Bardolino allen al een succesvolle internationale carrière als klassieke musici achter de rug hebben wijden zij zich nu aan een uniek fusieproject genaamd:
“AROUND THE WORLD IN 80 MINUTES” Het project omvat de grondstoffen van de volksmuziek uit de gehele wereld, zowel uit ons eigen Moravië, als ook gypsymuziek of klezmer, sefardische liederen en zelfs Schotse fiddlemuziek uitgevoerd met de pure kwaliteit en nauwkeurigheid van klassiek opgeleide musici.

De musici zijn: Pavel Fischer (violist en voormalig leider van het Škampa String Quartet),  celliste Margit Klepácová (voormalig leider van het Talich Chamber Orchestra), accordeonist Jakub Jedlínský (oprichter en lid van het  Argentijnse tango-orkest Het Escualo Quintet), zangeres Jana Prochazkova (oprichtster van de Praagse Muziekschool) en de zeer veelzijdige percussionist Camilo Caller.

Datum: Vrijdag 17 november 2017 om 20:00 uur
Locatie: 'Kunsthuis', Oosteinderweg 98, 5247 WD Rosmalen
Entree: € 17,50
Aanmelden: https://www.kunsthuisrosmalen.nl/reserveren
Informatie: 

Een voorproefje.

i q d

Deel dit bericht via: